Lamqta.comОвен  Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се

...
Lamqta.comОвен  Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се
Коментари Харесай

Днес една зодия да не спори с висшестоящите, а друга да не взема важни решения

Lamqta.com

Овен 
Днес ще би трябвало да сте по-внимателни и да се опитате да се преценявате с възприятията на другите. Може малко да ви помръзва, само че не очаквайте някой различен да ви свърши работата. Добре е да не се пробвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша изгода. 

 
Телец
Нима в живота Ви няма друго с изключение на обич, фантазии за любовта и проекти, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекомерно на този аспект в живота? Звездите Ви поучават през този ден да обърнете внимание на нещо друго: другарство, занимание, специалност... Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи.

Близнаци
Готови ли сте да се избавите от своите прекарвания и да се подготвите за странствуване? Ако отговорът Ви е „ да ”, това е просто превъзходно, защото след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не значи, че би трябвало да се хванете за всяка опция за премеждие, изключително в случай че у Вас има работа, която би трябвало да свършите преди да отпутуване. Но би трябвало да знаете, че за всички ще бъде добре, в случай че отхвърлите всички подозрения и безпричинно възприятие за виновност. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
През този ден всяко излизане на техниката от строя, ще се възприема от Вас като най--голямо богатство, тъй като това, в последна сметка, ще Ви даде опция да останете на саме със своя обичан човек или да не прекъсвате задушевния диалог с роднините, сътрудниците или приятелите.

Дева
Вашият обичан човек през днешния ден ще се държи непредсказуемо и извънредно. Затояа забравете за когиката - тя напълно не може да Ви помогне да го разберете! По-добре се постарайте да се поставите на неговото място и да погледнете света през неговите очи. Това ще даде къде-къде по-големи резултати. 

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело. 

Скорпион
Агресивен човек е хвърлил око на забележителна част от Вашата територия и по тази причина когато се приближи, би трябвало да покажете самостоятелност и борбеност. В своята безогледна битка за власт той нормално се управлява от злоба и по тази причина е по-добре да бъдете самостоятелни, в сравнение с наплашени. За безпокойствие няма причина, защото никой не може в този момент да Ви смъкна от Вашето седмо небе, колкото и да се стреми да го направи. На своя страна имате доста могъщи съдружници – хора, които Ви желаят триумф. Няма защо да се вълнувате. 

Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Езикът, на който ще си говорите с Вашия обичан човек през днешния ден, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават задоволително Вашата двойка,ще бъдат изцяло уверени, че се карате. А в действителност по този начин ще Ви бъде по- уютно и удобно.Какво пък, щом по този начин Ви харесва!

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Предстои Ви сполучлив ден. Вашият обичан човек ще бъде непрекъснато до Вас, когато се занимавате със своите работи, само че това напълно няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви разреши да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и предпазено. Както в никакъв случай.

 
  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР